Jump to content

Заточки в ГМ шопі

Recommended Posts

Так як у телеграмі мене забанили за незручну правду - створю топік тут.

А додайте, будь ласка, в ГМ-шоп можливість придбання точок А-грейду за ГБ, аналогічно до S-грейду.
Принаймні, для точок на армор. Буде зручніше їх купляти, бо кожен раз переводити ГБ в адену щоб купити точки - це треш.
Точитись напряг, але тут втомлюєшся ще на етапі покупки.
Якщо це не вкладається у філософію серверу, або надто демократично - все зрозумію.

Також обіцяли розглянути варіант з обміном заточок для рубахи Лоу грейду на Топ. Шанс на спойл 2% - це геть мало.
За півтори години в ріфті наспойлили 120 заточок Лоу та лише 2 Топ.
Курс обміну хоча б 20 до 1 був би адекватним, як на мене.

Ще одне величезне прохання - вирішіть, нарешті, питання з дропом скулів з Суртура.
Вже звертались до вас з цим питання - а віз і нині там.
Вказано 100% шанс.
По факту дропаються вони с 50% вірогідністю.

Також є пропозиція розширити кількість доступних суб-классів хоча б до 6-8.
Така можливість точно є.
Не знаю як з необхідністю, але, думаю, багатьом ідея зайде.
Мені, наприклад, не дуже хочеться створювати окремого твінка для фарму, окремого твінка для одних классів, окремого твінка для інших, при цьому ще й мутити передачу пушок з ЛСами між твінками.

А ще було б непогано або заблокувати можливість бафати босів, або налаштувати роботу кенселу на них (дав штук 15 кенселів ММом по фулбафаному боссу, але його стати так і не змінились), або зробити, щоб коли бос виходить за зону та телепортується, з відновленням хп та мп - зроби так, щоб і бафи/дебафи з нього теж знімались.
При поточних налаштуваннях на РБ висить баф 2 години і не те щоб унеможливлює його фарм, але значно ускладнює.
При цьому ні кенселами, ні хіропікою ці бафи не знімаються. 

Обмін заточок на сорочку обіцяли розглянути, розглянули і поки не бачу на рукавх в людей тисячі заточок тому сенсу додавати обмін не бачу. (обмінник якщо і буде то на умовах 1 до 100)
ГБ обмінник додадли
З суртура шанс 99% падає одному члену групи, ообисто ходив 4 рази 4 рази отримав нагороду. я додав 100% але неможе бути аби 1% постійно випадав.
По сабах не бачу сильної потреби щось міняти
З баф рб треба дивитись

9 минут назад, Bybkuk09 сказал:

Обмін заточок на сорочку обіцяли розглянути, розглянули і поки не бачу на рукавх в людей тисячі заточок тому сенсу додавати обмін не бачу. (обмінник якщо і буде то на умовах 1 до 100)

Їх немає, бо немає обмінника. Люди ними пробують точитись.
А більшість взагалі не хоче жити у ріфті. А так буде сенс.

ГБ обмінник додадли

Дякую

З суртура шанс 99% падає одному члену групи, ообисто ходив 4 рази 4 рази отримав нагороду. я додав 100% але неможе бути аби 1% постійно випадав.

Ну хлопці не дадуть збрехати - у нас з 4 паті по 2 були без дропа.
Мені два дні підряд не випадали скули. Тому і попросив. Якби проблеми не було - не піднімав би питання взагалі.

По сабах не бачу сильної потреби щось міняти

Можливо я один такий, але, думаю, що не тільки я.
Прям сильної необхідності точно немає, це була лише пропозиція.
Мені особисто було б зручніше, бо основа Пал, для клану Біш, для Фарму РБ Дестр, для Фарму у варці - ВЛ, Хавк є, хочу ще дагера, ММа, Овера (якщо все ж додасте таку можливість), глада, а може ще за Тюранта б пофанився. 
Але то таке, лише побажання.

З баф рб треба дивитись

Буду вдячний, бо є у нас ПП, які літають та бафають Рб. Ігровий момент, не маю нічого проти, але і зкенселити цей баф теж має бути можливість тоді)

Додали майже все.
8 сбів +Овер,Крафт
З Суртуром булап проблема так як він був 76лвла, тому дроп в групі більше 3 різався.
З РБ я поки нічого не придумав, так як неможу й досі зрозуміти як АІ сприймає Бафи гравців. В майбутньому буду пробувати додати інтервальний клінс.
Обмінник поки відкладається так як ввели чампів в РІфт і треба оцінити кількість спойла.

Стосовно нового оновлення з хіро-скілами на сабах.
Прошу прибрати це, бо...
1. Працює некорректно. При зміні саба на кожному сабі хіро-скіли без КД.
Тобто, я юзаю хіроскіли на дестрі. Міняю саб на біша - на ньому вони без КД та готові до юзу.
2. Втрачається сенс мати конкретну профу хіро на олімпі. Наприклад, біш з хіро-скілами має бути один.
У мене в клані зараз буде більшість хіро, це не проблема для нас. Тому це не ниття про хіро...
Але коли на епік або нового боса буде залітати 2 біша та 3 дестра і всі з хіро-уд.
А потім, якщо що, ми міняємось сабами та знову залітаємо всі з хіро-уд...
Ну ви зрозуміли...
Ми зараз матимемо людей з основами сумонерів, сорків, спойлів і т.д., які матимуть на важливих класах хіро-скіли.
Це таке собі, якщо чесно.
Але Вам, звичайно, видніше.

P.S. За все інше - дякую.